Haját tépette a színésznő a jó ügyért

Durva videó: Keira Knightley-t brutálisan megverte barátja!

Csúnyán megtámadta barátja a csinos színésznőt - Nemcsak a haját tépte, de arcul ütötte és vadul rugdosta a földön fekvő lányt! Mindez két hónappal a Rihannát ért támadás után történt...

Durva képek: Keira Knightley-t brutálisan megveri a barátja! képgaléria

2009.04.03 11:15ma.hu

...szerencsére azonban csak a filmvásznon! Keira Knightley elhatározta, hogy az igencsak durvára sikerült jelenettel hívja fel a figyelmet az egyre terjedő családon belüli erőszakra - adta hírül a People magazin.

A kétperces klip a Charity Women's Aid civil szervezet számára készült és április 6-tól vetítik majd az amerikai tévécsatornák.

A színésznő is csatlakozott a családon belüli erőszak elleni kampányhoz, a felvételen őt veri meg brutálisan a partnere.

A Karib tenger kalózai sztárja szerint sem lehet tovább nézni tétlenül, hogy hetente két nő meghal családon belüli bántalmazás miatt, s erről ráadásul a sajtóban is keveset írnak - nyilatkozta a People-nek Keira.

Mint emlékezetes, néhány hete a huszonegy éves énekesnőt, Rihannát hagyta helyben alaposan a kedvese, Chris Brown, de sajnos nem a filmben, hanem a valóságban: a sztár nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett...

Maga Knightley egyébként harmonikus kapcsolatban él jelenlegi párjával, Rupert Friend-del, és már az esküvőt tervezgetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.