A sztár majd megoldja a válságot?

Keira Knightleynek nincsenek nagy igényei!

A 24 éves színésznő legszívesebben egy egész napot elücsörögne a karosszékben, de szerencséjére a párjának sincsenek nagy igényei. Rupert bevallotta, tisztában van azzal, hogy sosem lesz akkora sztár, mint a barátnője, de egyáltalán nem izgatja.

Így fest pikáns jelenetekben a színésznő! képgaléria

2009.03.31 19:40rtlbulvar.hu

A sztár és pasija eddig is különcnek számítottak a hollywoodi forgatagban, hisz Keira szerelmével, Rupert Frienddel többre értékel egy lazulós estét a díványon, mint egy puccos partit, ahol mindenki felvág. 

Keira ráadásul újabban nemcsak színésznőként, hanem gazdasági szakértőként is megcsillogtatja tehetségét. A sztár kijelentette, hogy amióta válság van, ő bizony nem vásárol cipőt, inkább kikölcsönzi őket egy napra.

Szívesen heverészik a díványon egész nap!

- " Amikor nagyon fiatal voltam, és elkezdtem pénzt keresni, akkor nem bírtam ellenállni a szép cipőknek. Döbbenetes mennyiségű lábbelit vettem, de ez már a múlté. Már régóta nem szórom a pénzt. Kikölcsönzök egy napra egy pár szép cipőt, és este visszaviszem a dizájnereknek. Szerintem ez jó dolog." – véli a színésznő. 

Valóban példaértékű, amit Keira tesz, de talán jobb lett volna, ha inkább hallgat. 

Egy dizájnertől ugyanis könnyű kölcsönözni, de ha az átlagember bemenne egy boltba azzal, hogy egy napra kölcsönözne egy cipőt, nagyot néznének az eladók…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.