Idegesítik a közösségi oldalak, utálja az internet

Keira Knightley: Nem viselkedek sztárként...

Hollywood kedvence, Keira Knightley szerint a világháló visszatartja az embereket attól, hogy szemtől szembe kommunikáljanak egymással. A színésznőt idegesítik a közösségi oldalak, mint a Facebook vagy a Twitter és nem érti azokat sem, akik folyton az emailjeiket olvasgatják.

Keira barátnőjével, Sienna Millerrel! képgaléria

2009.04.16 15:30rtlbulvar.hu

A 24 éves sztár nem szokott saját magára keresni a Google-on keresztül, mivel fél, hogy a kéretlen kritikákat nem tudná elkerülni. Barátnőjének, Sienna Miller-nek is azt tanácsolta, hogy tartsa távol magát attól, hogy saját maga után kutakodik a weben.
 
– " Sokszor nehéz lenyelnünk a médiában zajló dolgokat. Ha elolvasom az interneten rólam írtakat, hirtelen szégyellem magam, amiatt amit mások írtak. Keira ilyenkor felhív, hogy ezt ne tegyem, de olyan nehéz megállni, hogy ne akarjak tudni róla, amit a hátam mögött gondolnak rólam." – nyilatkozta Sienna Miller. 

Keira a mindennapokban is távol tartja magát a dívás viselkedéstől és allűröktől. 

– " Nem úgy megyek haza a barátaimmal, hogy én egy sztár vagyok. Nem várom el, hogy úgy bánjanak velem, mint egy királynővel. Azt hiszem a szüleimnek ez nem is tetszene." – mesélte a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.