A modell tagadja, hogy a dívával jár

Sokatmondó képek - Madonna ciki fiatal bikájának?

Egy brazil tévéműsor vendége volt Jesus Luz, akit hónapok óta a világhírű popsztár legújabb pasijaként emlegetnek - A fiatal modell azonban meglepetésre mindent cáfolt, ami Madonnával kapcsolatos!

Miért van Jesus Luz mindig Madonna közelében? képgaléria

2009.05.29 10:22ma.hu

Hosszú ideje az a hír járja, hogy Jesus Luz, a 21 éves brazil modell az örökifjú popdíva új kedvese.

Gyakorlatilag pár héttel azután, hogy Madonna hivatalosan is elvált férjétől, Guy Ritchie-től, szárnyra kaptak a pletykák arról, hogy a párocska találkozgat.

Luz gyakran kísérgeti Madonnát

Madonna brazíliai koncertkörútja alkalmával ismerkedett meg Luzzal, és egy igen erotikus közös fotósorozatot is készítettek.

A legújabb hírek arról szóltak, hogy az énekesnő új párját már a gyermekei is ismerik és kedvelik. Sőt, Jesus Luz Madonna vallásának megfelelően Kabbala-órákat vesz,, mert oltár elé vezetné a sztárt.

Ehhez képest a fiatal modell mindent tagadott a Fantástico című brazil tévéműsorban. Állítása szerint semmiféle házasságról, sőt együttjárásról sincs szó.

Azt mondta: Madonnával csupán barátok, gyakran találkozik vele.

A nemrég megjelent hírek szerint Jesus Kabbala-ékszereket is vásárolt, melyet a közelgő eljegyzésnek tulajdonítottak a lapok.

A modell erre úgy reagált: mindez semmit nem jelent, ajándékba kapta őket. Ha azokat valakinek tovább adná, az az édesanyja vagy egy közeli barátja lenne.

Egyebek mellett Jesus Luz hozzáfűzte, hogy sosem érdekelte, miket mondanak róla, vagy mit írnak a lapok...

A 21 éves fiút az elhangzottak ellenére mégis túl gyakran fotózzák le Madonna társaságában, és többször előfordult, hogy Londonba utazott az énekesnőhöz, így például karácsonykor is....

Vajon mi az igazság?

Szeret markolászni - Olvassa el Madonna legújabb meghökkentő húzását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.