Pikáns olajfestmény a díváról - és eladó!

Buja képek - Pucéran, együtt kerül árverésre Madonna és exférje

Madonnát és volt férjét, Guy Ritchie filmrendezőt ábrázoló aktot árvereznek el Skóciában; az aukciós ház 22 ezer fontra (7,1 millió forint) becsüli az olajfestmény értékét.

Madonna húszévesen pucérra vetkőzött! képgaléria

2009.05.28 07:10MTI

Akt készült Madonnáról és volt férjéről, Guy Ritchie filmrendezőről. Az aukciós ház 22 ezer fontra, azaz 7,1 millió forintra becsüli az olajfestmény értékét, melyet most Skóciában árvereznek el. 

Howson műve - Fotó: Universal News&Sport

Peter Howson skót festő műve szombaton kerül kalapács alá.

A kép előterében a meztelen Madonna látható, akinek combján Guy Ritchie keze nyugszik.

Az árverést a McTear's aukciós ház bonyolítja Glasgow-ban.

Kétségtelen, hogy a pár közelmúltbeli válása növelte az érdeklődést a festmény iránt - mondta Brian Clements az aukciós ház részéről.

A művész már korábban is festett aktképet Madonnáról, a most kalapács alá kerülő mű 2005-ben készült, és magántulajdonban volt.

Olvasson meghökkentő részleteket Madonna új kapcsolatáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.