A popdívák egymásnak estek: képmutató vagy!

Beszóltak Madonnának, méghozzá Beyoncé!

Beyoncé már ránézésre sem olyan típus, mint Madonna...ő ugyanis váltig állítja, hogy a férfiak a formás idomokra buknak, és neki pedig bizony nem jön be Madonna inas és izmos alakja.

Képekben a gömbölyded Beyoncé! képgaléria

2009.05.23 16:25ma.hu
Beyoncé a nőies idomokra esküszik!

Beyoncé szinte biztos, hogy Madonnára gondolt, amikor azt nyilatkozta, hogy a sztárvilág tele van képmutató sztárokkal, akik mindenáron fogyni akarnak csak azért, hogy megfeleljenek...szerinte ő olyan nő, aki természetes és jól érzi magát a bőrében, néhány kolléganőjével ellentétben! 

A színes bőrű énekesnő azon ritka sztárok közé tartozik, aki büszkén vállalja nőiességét, formás, egészséges testét, szexi vonalait.
 
- "Az én szememben szexibb, ha valaki úgy néz ki, mint aki nem jár edzőterembe. Ha úgy nézel ki, mint aki rengeteg időt tölt az edzőteremben, akkor egyszerűen úgy nézel ki, mint aki rengeteg időt tölt ott."- mondta büszkén.

- "Én akkor érzem magam a legjobban, ha nem vagyok sem túl sovány, sem túl súlyos - de, amikor még formás vagyok. Tényleg azt gondolom, hogy mindenkinek egyedinek kellene lennie, és általában a természetes súlyod és kinézeted áll neked a legjobban."- mondta Beyoncé erőteljesen utalva Madonnára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.