Megvan a popsztár utódja?

Árulkodó fotók: Britney exférje egy új nővel randizik...

Szegény pophercegnőnek ismét főhet a feje - Britney Spears, aki immár újra tarol a slágerlistákon, újra koppanhat: nagy szerelme egy új hölggyel tűnt fel...

Árulkodó fotók: Britney exférje, Kevin új hölgyet kísérget! képgaléria

2008.12.18 12:03ma.hu
Kevin és Britney egykor, boldogan

Részben Kevin Federline-nal való szakításának köszönhette Britney Spears, hogy másfél éve teljesen maga alá került - valószínű, hogy most sem ugrál örömében!

Volt férjét ugyanis, akitől az énekesnőnek két kisfia született, egy csinos szőke hölgyemény társaságában kapták a minap lencsevégre...

A potenciális új barátnő Victoria Prince röplabdasztár, Kevin Federline lelkesen kísérgette őt edzés után...

Britney Spears egykori párja nemrég nyilatkozott a pophercegnővel eltöltött időszakról. Nem rejtette véka alá, hogy bizony kapcsolatuk vége felé már egyáltalán nem bánt jól az énekesnővel.

Kiszeretett belőle, és a két gyermekük sokkal jobban érdekelte, mint a neje... Nem állította, hogy keresztülnézett Britney-n, de valahogy már nem hozta lázba őt, annál inkább a csemeték.

Pedig mielőtt a srácaik megszülettek, még a házasságra is nehezen vette rá magát. Feltételezhető, hogy a baba is inkább Britney ötlete volt...

A fiúk: Jayden James és Sean Preston

Kevin Federline mindenesetre nagy változáson ment keresztül. Amikor Britney súlyos depresszióba esett és többször is bevitték a pszichiátriára, már folyamatban volt gyermekelhelyezési perük.

A két kisfiút - elsősorban az anya labilis idegállapota miatt - neki ítélte a bíróság. Azóta is lelkesen gondoskodik Sean Preston-ról és Jayden James-ről.

Ma már Britney is akkor láthatja őket, amikor szeretné, s azóta valóban sokkal jobb lett az énekesnő és gyermekei kapcsolata.

Kevin egyébként nem titkolta, ma is szereti Britney-t, főleg, hogy a gyermekei anyja. De szerelmes már sosem lesz belé, s ezzel az ő történetük véget is ért. Vajon Britney is belenyugszik egyszer?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.