A sztár elutasította, hogy boldogtalan lenne!

Képek - Katie Holmes: Nem tudok a pletykákra figyelni

Egyáltalán nem érzi úgy Katie Holmes, hogy ő háttérbe szorult volna a férje, Tom Cruise mellett - A fiatal színésznő közölte: nem ér rá odafigyelni a róluk keringő pletykákra.

Két éve házasok: Tom Cruise és Katie Holmes szerelme képekben képgaléria

2008.12.05 11:50ma.hu
A kezdet: Katie és Tom az esküvőre készülve

Katie Holmes szerint hamis kép él az emberekben róla.

A csinos színésznő, aki jelenleg a New York-i Broadway sztárja és mellette anyaként, feleségként is helyt kell állnia, nem törődik a rosszindulatú feltételezésekkel.

A színésznő a The New York Times Style magazinnak nyilatkozva mondta el: nem érti, miért hiszik azt az emberek, hogy háttérbe szorult híres férje, Tom Cruise mellett.

Főként pedig, hogy mióta feleség lett, nem teheti azt, amit akar. Katie véleménye szerint, bár komoly döntéseket hozott kezdettől fogva az életét illetően, erről szó sincs.

Felidézte a múltat is. Holmes elmondása szerint már kislányként odavolt Tom Cruise-ért, azt pedig, hogy a szerelme lehet, igazi csodaként élte meg.

A Cruise házaspár a kis Surival

Nagyon meglepte, amikor találkozott a sármos sztárral, s rájött, mennyire hétköznapi ember is valójában.

Ez igazán megfogta Katie-t - pillanatok alatt beleszeretett Tomba, és különlegesnek érezte magát mellette - árulta el.

Cruise ugyancsak nyilatkozott a The New York Times Style-nak, s elmondta, kezdettől fogva tudta, hogy feleségül akarja kérni Katie-t.

Annyira egy hullámhosszon voltak, hogy Holmes majdnem megelőzte őt - de végül Tom tette fel a nagy kérdést, hozzámenne-e!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.