Az énekesnő is újra babázna?

Képek - Nemrég szült - Gwen Stefani újra terhes?

Érkezik a harmadik baba is Gwen Stefani és Gavin Rossdale családjába - állítja az egyik brit lap. Lehet, hogy az énekesnő gyors egymásutánban még egy csemetét szeretne "letudni?"

Gwen - itt még csak férjével és kisfiával képgaléria

2008.12.04 19:30ma.hu

A szőkeség második gyermeke augusztusban látta meg a napvilágot - Gwen Stefani és Gavin Rossdale lánya a Zuma Nesta Rock nevet kapta.

Gwen férjével, Gavinnel és fiukkal

Bátyja mellé érkezett, a kis Kingston ma már létéves. A No Doubt 38 éves sztárja azonban a jelek szerint nem akart túl sokat várni a harmadik csemetével sem.

Brit lapértesülés szerint ugyanis Gwen ismét terhes! Nem is titkolja, mennyire imád anyának lenni, s úgy tűnik, szeretné, ha minél több kicsi szaladgálna körülötte.

Egy volt kollégája szerint egyáltalán nem lenne meglepő, ha a szőke énekesnő bejelentené a nagy hírt.

Gwen Stefani férje, Gavin ugyanakkor közös gyermekeikkel együtt már három utódot nevel, hiszen előző házasságából egy 19 éves lánya is van. Lehet, hogy hamarosan érkezik a negyedik csemete is?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.