A sztár lányának is fura nevet adott...

Bájos képek - Megszületett Gwen Stefani kislánya!

Csütörtök délután világra jött Gwen Stefani második gyermeke - A kislány a különleges Zuma Nesta Rock Rossdale nevet kapta.

Boldog család: Gwen Stefani férjével és kisfiával képgaléria

2008.08.22 10:35ma.hu

Megszülte második gyermekét a szexi szőkeség - Gwen Stefani-nak másodjára kislánya lett, a neve Zuma Nesta Rock Rossdale.

A No Doubt egykori, 38 éves énekesnője, aki mostanság inkább szólóban bizonyít, csütörtökön dél körül hozta világra a kisbabát.

A terhes Gwen és kis családja

Az énekesnőnek és férjének, Gavin Rossdale-nek már van egy kétéves kisfia, Kingston - ő annak idején császármetszéssel született a Los Angeles-i Cedars-Sinai klinikán.

"A baba, a mama és a kis család is remekül van" - tudatta Gwen Stefani szóvivője. Az énekesnő újabb terhességéről elsőként apósa, Douglas Rossdale beszélt januárban.

Tavaly nyáron azonban maga Gwen árulta el terveit, miszerint kedvesével szeretnének kistestvért fiuknak, Kingstonnak.

A The Sweet Escape előadója azonban hozzátette, hogy amíg turnéja tart, nem szeretne teherbe esni.

A sztár elárulta: terhességét nagyon élvezte, vicces és romantikus dolognak tartja a babavárást.

Gwen férjének a most született kislány a harmadik gyermeke. Előző kapcsolatából ugyanis már van egy 19 éves lánya, Daisy Lowe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.