Federnek szurkolt az énekesnő

Képek! Gwen Stefani terhesen tenisz meccsen drukkolt

Gwen Stefani nyolc hónapos terhesen sem rest kimenni jó barátja csúcsmérkőzésére. A vasárnapi wimbledoni teniszdöntőn férjével Roger Federernek szorítottak Londonban.

Gwen a férjével együtt szorított Federernek képgaléria

2008.07.07 12:11ma.hu
Gwen jövő hónapban ad életet gyermekének

A 38 éves Gwen Stefani következő hónapban ad életet második gyermekének Londonban de addig sem tétlenkedik férjével Gavin Rossdallel, kilátogattak Roger Federer svájci tenisz csillag wimbledoni döntőjére. 

A pár a feszült mérkőzés alatt a tenisz csillag barátnőjével, Mirka Vavrineckel ült együtt, a döntő némi késéssel kezdődött, mert hatalmas eső zúdult le Londonra. 

A No Doubt énekese és a férje több mint két éve Federer barátai, most el kellett a lelki segítség ugyanis Federer kikapott Rafael Nadaltól, így nem sikerült a címvédés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.