Hordóteste lett a vékony énekesnőnek!

Megdöbbentő fotók! Hatalmasra hízott a terhes Gwen Stefani

Gwen Stefani hatalmasra hízott. Ritka látvány, hogy egy celeb terhessége alatt több tíz kilóval gyarapítsa testsúlyát. Az énekesnő néhány hét múlva szül, noha a képek szerint, őt nem fogják a gyorsan lefogyott sztárok kategóriájába sorolni..

Képek: hatalmasra hízott az énekesnő képgaléria

2008.07.14 10:34ma.hu
Gwen hatalmas feneket növesztett!

Gwen Stefani híres volt csodálatos vékony alakjáról. Az énekesnő mindig ügyelt arra, hogy ne hízzon el, ám terhessége alatt elvesztette a kontrollt  testsúlya felett, és hatalmas feneket növesztett. 

Gwen többször nyilatkozott a kilók elleni küzdelméről, most úgy látszik csatát vesztett.

- Emlékszem, hogy iskolás koromban mindig sovány lány szerettem volna lenni, aki bármit ehet, mégsem hízik el. Ehelyett folyton ingadozott a súlyom, mígnem 11 évesen nagyon elhíztam. Amikor 16 lettem, teljesen megváltoztam. Egyik nap felébredtem, és azt mondtam magamnak: Tudod mit? Elegem van a jojózásból! - mesélte a sztár az OK! magazinnak. 

- Attól a naptól fogva megváltozott az életem. Beiratkoztam az uszodába, és harcoltam a pufók énem ellen. Ma már elfogadom magamat. Sosem voltam félős gyerek, de a tinédzser éveim alatt tele lettem szorongással és bizonytalansággal. Ezt sosem fogom elfelejteni, úgyhogy mindent megteszek azért, hogy ne hízzak vissza - mondta Gwen, akire szülése után újabb megpróbáltatások várnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.