Nagy a készültség a sztár körül!

Képek! Gwen Stefani már a kórházban várja babája érkezését!

Az izgatott énekesnő már nagyon várja a szülést, a napokban várható, hogy életet ad gyermekének. A sztár már bement az általa kiválasztott klinikára Los Angelesben, Californiában.

Gwen dívaként és kismamaként is elbűvölő! képgaléria

2008.08.11 17:00ma.hu
A kórházban várja már a szülést!

A 38 éves énekesnő, és férje, Gavin Rossdale már nagyon várja a baba érkezését. 

A pár két éves kisfia, Kingston mellé most Gwen újabb babát vár, akinek a nemét egészen addig nem akarják tudni, amíg meg nem születik.
 
A baba neme így meglepetés lesz! A család legújabb csemetéjének addig is unisex neveken gondolkodik a pár, így nem lesz gond akár kisfiú, akár kislány lesz a baba. 

A negyvenkét éves Gavin így nyilatkozott: 

„Nem tudjuk a baba nemét. Kingstonét sem tudtuk előre, így meglepetésként ért. Most is ugyanezt a meglepetést szeretnénk átélni.” nyilatkozta a férj a celebrityonline.com-nak. 

A pár a leendő gyermek nevén gondolkozik, amelynek egyrészt illenie kell Kingstonéhoz, másrészt uniszexnek kell lennie, hiszen ezt kapja majd a kicsi, akár fiú lesz, akár lány. 

Talán Kingston is besegít majd a szülőknek a névválasztásban. Gavin szerint: „Már beszél. Nagyon aranyos. Viccesen mondja a dolgokat, vicces hangon. Sok boldog percet szerez nekünk ezzel.” 

Gwen már a kórházban van, és bármelyik pillanatban megszülethet második gyermeke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.