Mulattató jelmezt öltött az énekesnő...

Vicces fotók: Gwen Stefani, a tökéletes tojás

Halloween-re a sztárok is tudnak alkotni - A szőke énekesnő nem pazarolt sok időt annak kitalálására, minek is öltözzön. De hogy miért éppen ezt a jelmezt választotta?

Vicces: Gwen Stefani tükörtojásnak öltözött! képgaléria

2008.10.28 10:00ma.hu

Gwen Stefani fantáziája sem ismer határokat - Az énekesnőtől, aki egyik videoklipjében még játékbabának is beöltözött, nem áll távol a bohóckodás, és ennek a jelmeznek az elkészítése nem túl sok időt vehetett igénybe.

Gwen és Gavin - Itt még csak kisfiukkal

A szőke sztár ugyanis tükörtojásnak öltözött Halloween-re!

De ez még semmi, hiszen a férjét, Gavin Rossdale-t néhány, bacon szeletnek kinéző jelmezzel kapták lencsevégre, amint éppen távoznak egy rendezvényről Los Angelesben.

No persze így az igazi a dolog, már csak a tányér hiányzik, amin feltálalják őket...

Kérdés, hogy ha gyermekeik is velük tartottak volna, ők minek öltöznek. Talán a só és a bors nem lett volna rossz ötlet...

Gwen és Gavin második közös gyermeke egyébként augusztusban jött világra. Kisfiuk, a kétéves Kingston után most lányuk született, aki a Nesta Rock Rossdale nevet kapta.

A 38 éves énekesnő férje a kicsikkel együtt azonban három csemetével büszkélkedhet: előző kapcsolatából ugyanis már van egy 19 éves lánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.