A baba százezreket érő kanalat kapott!

Durva luxus! Gyémántkanállal eszik Gwen fia!

A két hónapos sztárcsemete százezreket érő babakanalat kapott a No Doubt-tól. Gwen Stefani második csemetéjének, Zuma Nesta Rock Rossdale-nek nemcsak a neve különleges, hanem az evőeszköze is.

Gwen és a vicces tojás jelmez! képgaléria

2008.10.29 11:00rtlbulvar.hu
Gwen és a luxusbébi, Zuma

A két hónapos baba egy 4000 dolláros (880.000 forint) gyémánt kanállal falatozik. A lenyűgöző evőeszközt a 39 éves énekesnő bandatagjai ajándékozták a kicsinek. 

Gwen és férje, Gavin Rossdale augusztusban lettek ismét szülők, és nagyon meglepődtek a gyönyörű ajándékon. Gwen imádja a drága dolgokat, de sohasem vette volna meg magától. 

A babakanálon neves ékszerészek dolgoztak, hogy minél szebbre sikerüljön. 

Gwenék mindig is vonzódtak a különc dolgokhoz, így a gyémánt kanál után már nem is meglepő, hogy egy partin ham and eggs-ként jelentek meg. Gwen szalonnának, férje pedig tojásnak öltözött. 

Miután vége lett a bulinak a tojás és a szalonna hazabattyogott és jóéjt-puszit nyomott kisfiúk homlokára, a szomszédok legnagyobb meglepetésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.