Mégis a sztárral folytatják tovább!

Hoppá! Gwen Stefani mégsem hagyja cserben őket?

Gwen Stefani énekenső az együttes a hivatalos weboldalán kürtölte világgá, hogy 2009-ben új albummal és turnéval is készülnek!

Bájos képek Gwen-ről és családjáról! képgaléria

2008.11.25 19:00ma.hu
Gwen Stefani és Kingston

Az elmúlt években egymást érték a hírek arról, hogy Gwen Stefani mindent elsöprő sikerű szólókarrierje miatt nem fog csatlakozni régi együtteséhez. 

A hétvégén azonban az együttes elejét vette a további találgatásoknak, és hivatalos weboldalukon közölték, hogy 2009-ben új albummal térnek vissza, amin természetesen Gwen Stefani fog énekelni.
 
- "Eljött az ideje, hogy megint csináljunk valamit a stúdióban, és adjunk néhány koncertet is. Már nagyon várjuk, hogy újra előadhassuk a legjobb dalainkat" - írta Gwen Stefani és a gitáros Tom Dumont a No Doubt internetes oldalán. 

Az új album címét és a megjelenés pontos időpontját egyelőre nem hozták nyilvánosságra, egyelőre csak annyi biztos, hogy a korong valamikor 2009-ben kerül a boltokba. 

A legtöbb dalt egyébként már felvették, a munka akkor szakadt meg, amikor augusztusban megszületett Gwen Stefani második gyermeke.

Gwen a nagyközönség számára 1992-ben tűnt fel, mint a No Doubt zenekar énekesnője. Az 1995-ben megjelent Tragic Kingdom című lemez után lendületbe jött a zenekar karrierje, világviszonylatban eladtak 15 millió korongot és a Just A Girl, a Spiderwebs illetve a Don't Speak című dalok folyamatosan a slágerlisták élén tartották a zenekart. 2000-ben jelent meg a Return of Saturn és 2001-ben a Rock Steady című albumuk, ami már a reggae műfaj kereteit feszegette.
 
Szólólemezzel 2004-ben rukkolt elő, melynek címe: Love.Angel.Music.Baby. Jó változatosra sikeredett: vannak rajta pop, dance, hip-hop és R&B ritmusú dalok. 

Zenei sikerei mellett Gwen Stefani gyakran jelenik meg a sajtóban mint divat- és trend-diktátor, 2003-ban mutatta be saját L.A.M.B. nevezetű kollekcióját, amelyben hangsúlyos szerephez jutottak a kiegészítők, valamint a farmerek és dzsekik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.