Az énekesnő közzé tette Zuma baba első fotóját!

Végre! Gwen Stefani hivatalosan is bemutatta tündéri kisbabáját!

Megmutatta gyermekét Gwen Stefani! Az énekesnő először az együttes hivatalos weboldalán tette közzé Zuma első fotóját! Zuma Nesta Rock Rossdaleről készült képeket így végre bárki megnézheti!

Szép család! Gwen és férje első gyermekükkel! képgaléria

2008.10.31 11:00ma.hu
Gwen és a kis Zuma!

A pici ez év augusztus huszonegyedikén, délután tizenkét óra 46 perckor látta meg a napvilágot, kicsit kevesebb, mint két és fél évvel az énekesnő első fia, Kingston után. 

Zumát
születése óta még sehol, semmilyen formában nem lehetett látni. Sokak számára meglepő is, hogy a többi világsztárral ellentétben nem milliókért eladva egy újság címlapján, hanem a saját weboldalukon mutatták meg először szerelmük immáron második gyümölcsét.

- "Mindenképp meg szerettük volna osztani Veletek Zuma Nesta Rock Rossdale első fotóját. Gwen, Gavin, Kingston és Zuma nagyon jól vannak és élvezik az immáron négyes partyt ." - olvasható a weboldalon a kép mellett a rövid kis üzenetet a rajongók.

Fotó: Daily Mail

A képeken a kék szemű, Zuma névre keresztelt csöppséget szeretettel öleli magához anyukája, aki már rutinos a pelenkázásban, hiszen ő már a második gyermeke

Az apuka, Gavin Rossdale szerint már első gyermekük, a kétéves Kingston is kezdi elfogadni, hogy bővült a család.
 
Mintha azt gondolná, itt ez a srác, és nem megy el. Kezd hozzászokni.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.