Anthony Edwards újra felbukkan!

Visszatér Greene doki a Vészhelyzetbe?

Anthony Edwards ismét Dr. Mark Greene bőrébe bújva fog feltűnni a Vészhelyzet című sorozat utolsó évadjában.

2008.09.08 16:30MTI

A színész által megszemélyesített Greene doktor egy epizód erejéig visszatér a népszerű teleregény helyszínéül szolgáló chicagói kórházba, hogy ott flasbackek formájában, régi és új szereplőkkel közös jelenetekben tűnjön fel.

A 2002-es szériában agytumor következtében elhalálozott Greene a sorozat 1994-es elindulásától kezdve az orvosi csapat tagja volt.

Anthony Edwards kollégái körében

A sorozatot sugárzó televíziós társaság, az NBC nem nyilatkozott arról, hogy Edwardson túlmenően más múltbéli szereplők - például George Clooney - is visszatérnek-e az utolsó évadban.

Az mindenestre tény, hogy az Oscar-díjas Clooney, aki 1999-ben azért vált meg az orvosi köpenytől, hogy filmes karrierjére fókuszálhasson, 2000-ben egy epizód erejéig már vállalt szerepet a sorozatban.

Noah Wyle-ról, egy másik, távozása óta szintén sokak által hiányolt színészről ugyanakkor biztosan tudni lehet, hogy szerepel a záró évad négy epizódjában.

A Vészhelyzet, mely 1996-ban elnyerte a legjobb drámasorozatnak járó Emmy-díjat évekig Amerika legnépszerűbb sorozatainak élbolyába tartozott, az utóbbi időben azonban sokat vesztett népszerűségéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.