Szoros kapcsolatban van a sztárpárral!

Clooney pénzeli Pitték építkezéseit

A színész nagyon szoros barátságban van Angelinával és Brad Pittel, ezért gyakran támogatja megmozdulásaikat és részt vesz jótékonysági akcióikban!

Sztárbarátság! Fotók a két álompasi barátságáról! képgaléria

2008.08.19 18:00ma.hu
A pár igaz barátra lelt Clooneyban!

Miután már két ház építkezését szponzorálta 300 ezer dollárral az idén, George Clooney azt tervezi, további pénzeket fektet be barátja, Brad Pitt New Orleans-i házépítési projektjébe. 

A Make It Right alapítványt Brad Pitt azzal a céllal hozta létre, hogy a Katrina hurrikán 2005-ös pusztítása után új házak, otthonok épüljenek a Louisiana állambéli városban. 

„Máris kifizettem két házat azokból, amelyeket épít. Hihetetlen, de 150 ezer dollárból fel lehet húzni egy házat. További házak megvételén is gondolkozom, mert le a kalappal az előtt, amit ott csinálnak” - mondta a színész, aki elismerően nyilatkozott Pitt és párja, Angelina Jolie jótékony cselekedeteiről.
 
„Viccet szoktak csinálni azokból, akik jótékonykodnak. Brad viszont odament, építkezni kezdett, és a pénzzel számos emberen tud segíteni. Ő és Angie tényleg odateszik a pénzüket, ahol valóban szükség van rá. Minden tiszteletem az övéké!” - nyilatkozta Clooney, aki szoros kapcsolatot ápol a sztárpárral.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.