Kínos kérdések a szívtipróknak!

George Clooney: Tudják mit? Ma megnősülök!

Velencében még a legkínosabb kérdésekre is készséggel válaszolt a két jóbarát, George Clooney és Brad Pitt.

Szexi képekben a sármos George Clooney! képgaléria

2008.09.02 15:00rtlbulvar.hu

George Clooney és Brad Pitt legújabb filmjük, a Burn After Reading kapcsán látogatott el a Velencei Filmfesztiválra.

Az újságírók természetesen azonnal megrohamozták őket. Brad és George a tőlük megszokott humorral válaszolt a pimasz kérdésekre.

Egy brazil zsurnaliszta például a következő kérdést tette fel Pittnek: Mit gondol, jobb egy Oscar-díj, mint szerelembe esni egy csodaszép nővel Velencében?

A sztár először köpni-nyelni nem tudott, de jóbarátja, George azonnal kisegítette őt. – Brad, erre ne válaszolj! – tanácsolta nevetve.

Jolie, Pitt és Clooney jó barátok

Természetesen az újszülött ikrek is szóba kerültek. Valaki például azt tudakolta, hogy melyikükre hasonlítanak jobban a csemeték.

- A bébik jól vannak - hangzott a kimért válasz. Clooney-t sem kímélték a kíváncsiskodó újságírók.

- Tervezi a nősülést? Gyerekeket is szeretne? - záporoztak a kérdések a sármos színész felé.

- Jaj, annyira megleptek ezzel a kérdéssel. Ha hiszik, ha nem, még sosem kérdezték ezt tőlem - viccelődött George. - Tudják mit? Még ma megházasodom, és gyereket is azonnal akarok. És te, Brad?

Angelina Jolie szívszerelme boldogan kontrázott rá barátjára, mondván, hogy ő 2009-ig újabb két gyermeket szeretne adoptálni.

Ezen azonban már senki sem nevetett, hiszen mindenki tudja, hogy Brangelináék még a legbizarrabb ötleteket is megvalósítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.