14 év után vége

Egyre többen hagyják el a Vészhelyzet süllyedő hajóját

Többször szárnyrakaptak már olyan pletykák, hogy befejeződik a világ talán leghíresebb kórházsorozata, a Vészhelyzet. Eddig a nézők érdeklődését egy kis vérfrissítéssel, néhány új szereplővel és izgalmasabb fordulattal fent lehetett tartani, de most úgy tűnik, 14 év után befellegzett a chicagói sürgősségi osztálynak.

2008.01.19 18:31netbulvar.hu

A nézettségi adatok egyre lesújtóbbak, a színészek pedig rendre bedobják a törölközőt.

 

Az RTL Klub képernyőjén még csak a 13. évadot láthatják a fehérköpenyesek elkötelezett hívei, így várniuk kell néhány igen jelentős sztorielemre. Annyi azonban már kiszivárgott, hogy Kovac doktor, és gyermekének anyja, Abby elhagyja a sürgősségi osztályt. Rajtuk kívül a sármos Ray Bartnett is távozik egy sajnálatos baleset következtében, és ha hinni lehet a pletykáknak Dr. Kerry Weaver is menekül a süllyedő hajóból.

 

Persze nem csak rosszhírekkel szolgáltak a nagyszájú informátorok. Kiszivárgott ugyanis, hogy Sam nővér és Gates összeszűrik a levet. A két sebzett szív talán hosszabb időre egymásra talál, de az is lehet, hogy csak egy futó kaland lesz a románcból.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.