Az énekesnő üt-vág mindenkit!

Képek: Hihetetlen! Amy két pasinak is nekiesett!

Nem mondhatni, hogy unalmasak lennének Amy Winehouse éjszakái - A zűrös énekesnő a minap egy autóból ugrott ki, most pedig két pasinak is bemosott egyet!

Amy Winehouse bulizott és pofozkodott! képgaléria

2008.07.10 11:11ma.hu

Természetesen mindezt néhány pohár itóka után művelte, mert józanon azért kissé jobban odafigyel a viselkedésére...

Nem múlik el mindenesetre nap anélkül, hogy az egyre botrányosabb életvitelű énekesnőről ne kerüljön napvilágra valamilyen ízes sztori!

Amy a minap azzal borzolta a kedélyeket, hogy az érte rohanó édesapjával összeveszve bepattant egy barátnője autójába, ám egy szóváltás után a mozgó kocsiból is kiugrott, majd végül egy pub-ban - drog hatása alatt - talált rá éjnek évadján a kedves papa...

Amy Winehouse: Bulira fel!

Legutóbb pedig nem úszták meg egy-két pofon nélkül az Amy közelében levők!

Winehouse persze ismét az éjszakába tartott, amikor az eset történt.

Kezdetben a képek tanúsága szerint igen jól szórakozott, még egy rögtönzött "józansági tesztet" is bemutatott a fotósok előtt - legalábbis nem tudjuk mire vélni a spontán balett-mozdulatokat...

Majd ahogy telt az idő, Amy egyre vadabb lett - a Dublin Castle pub-ban az egyik vendég valamivel nagyon felbosszantotta.

A barátaival szórakozó férfi maga sem érti az okot, tény azonban, hogy mielőtt felocsúdhatott volna, az énekesnő lekevert neki egy hatalmas pofont!

Wayne Lindsay a The Sun-nak elmesélte, nem tudja elképzelni, mivel dühítette fel Amy-t, hiszen nem került vele közelebbi kapcsolatba - de úgy látta, a sztár egészen úgy tűnt, mintha hallucinálna.

Csakhogy Amy nem érte be ennyi pofozkodással - Mikor nagy nehezen hazaért, meglepetésére már ott is újságírók várták.

Erre az énekesnő feljajdult, és a testőrének is lekent egyet. Persze, az utóbbi sem érti, hogy miért...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.