Megint megszegte a szabályokat

Képek - Zárt elvonókúrára küldték Lindsay Lohant

Három hónapra zárt elvonókúrára küldte a bíróság hétfőn a próbaidejét megszegő Lindsay Lohan amerikai filmszínésznőt. A sztár lassan hat éve áll folyamatos harcban a hatóságokkal és a szabályokkal.

Lindsay Lohan újra a bíróságon képgaléria

2013.03.19 11:24MTI

A 26 éves Lindsay Lohant a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság a zárt elvonókúra mellett kétéves próbaidőre bocsátotta, 18 hónapos pszichoterápiás kezelésre kötelezte és harminc napos közmunkára is ítélte. A bíróság ítélete azt követően született meg, hogy Lohan elismerte: hazudott a rendőrségnek, amikor azt állította, hogy nem ő vezette azt a sportkocsit, amely 2012 júniusában Santa Monicában karambolozott.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Lohan egy 2011-es bírósági ítélet nyomán a baleset idején már próbaidejét töltötte, mivel ellopott egy nyakláncot. A hatóság félrevezetése miatt most akár börtönbe is kerülhetett volna. A védelemnek azonban sikerült megállapodnia a vád képviselőjével, így a színésznő megúszta a börtönbüntetést. Ha azonban ismét megszegné a próbaidejét, 180 napos elzárás vár rá.

James Dabney bíró hétfői ítélete kihirdetésekor figyelmeztette Lohant, hogy kerülje az autókat. "Tanácsom az, hogy ne vezessen. New Yorkban él, nincs szüksége autóra" - mondta.

A színésznő 2007 óta többször került rövidebb időtartamra börtönbe és elvonókúrára alkoholfüggősége és kábítószerezés miatt. A Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe egykori sztárjának pályafutása derékba tört, és bár tavaly sokat remélt visszatérésétől a Liz & Dick című tévédrámában, a kritika lehúzta játékát.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.