A Porsche rendesen összetört

Lindsay Lohan hazudott a teherautós balesetéről?

Lindsay Lohan, a híres és hírhedt színésznő ismét címlapra került, de ismét a filmstúdiókon kívüli hírrel. Állítólag balesete volt, vagy mégsem?

2012.06.13 16:29ma.hu

A 25 éves színésznő a Porschéjával a Pacific Coast Highwayen, Santa Monicánál ütközött egy teherautóval. Ő és utasa is megsérült, de nem súlyosan. Ennek ellenére kórházban kezelték őket.

„Éppen vele beszéltem. Jól van.” – idézte a Hollyscoop weboldal egyik ismerősének nyilatkozatát. Az még nem világos, hogy Lohan vagy a teherautó vezetője volt-e a hibás. A sötét színű Porsche elöl rendesen összetört – adták hírül.

Mindazonáltal, úgy tűnik, hogy nem mondott igazat a balesetről a hírhedt színésznő a helyszínelő rendőröknek, így elképzelhető, hogy újabb büntetés van kilátásban, akár börtönbe is kerülhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.