Belátta a színésznő, hogy hol hibázott

Hoppá: Lindsay Lohan tanulni akar, de miből is?

A makacsságát okolja Lindsay Lohan azért, hogy egyik börtönbüntetése a másikat éri, de megfogadta, tanulni akar hibáiból és jóvátenni mindazt, amiket a múltban elkövetett. Vajon sikerül neki?

2011.12.12 09:49ma.hu

Átlagos embernél ez teljesen normális elhatározás lenne, de Lindsay Lohan se nem átlagos, se nem a normális elhatározásairól híres, így nem csoda, ha már érdekességszámba megy a legújabb kijelentése. A színésznő azt találta mondani, hogy tanulni szeretne a hibáiból és a múltért csak a saját makacsságát okolhatja.

Hogy erre a rendkívüli felismerésre mi vezette, nem tudni, de úgy látszik, a 2007 óta újra és újra felbukkanó börtönbüntetés réme vagy maga a bezártság jót tett az értékítéletének, még akkor is, ha kicsit lassan hozott eredményt.

Négy évvel ezelőtt egy egyszerű ittas vezetés miatt kapták el a rendőrök, amit már rég el is felejthetett volna, ha a felfüggesztett börtönbüntetés ideje alatt nem csípik el újra ittasan, nem derül ki róla, hogy alkalmanként egy kis gyorsítót is bevetett némely bulikban, és nem szegül szembe a törvénnyel az egyre szigorodó büntetésekkor.

Csakhogy Lindsay minden létező szabályt megszegett, amikor pedig a felfüggesztettre vonatkozó előírásokat megsértette - az ivás és a drogozás közepette még a rendszeres terápiákat is sikerült elbliccelnie -, újabb tételekkel tetézte a már meglévő, csak folyamatosan húzódó büntetéseket. Több alkalommal került rács mögé, de egyszer sem sikerült kitöltenie még a minimális időt sem, egyedül a háziőrizetet csinálta végig, csakhogy azt meg pont nem érezte annyira súlyos büntetésnek, hogy gyökeres változáson menjen át.

Talán a legutóbb kirótt hullaházi takarítás térítette jobb belátásra, ki tudja, mindenesetre beismerte, hogy bizony felelősséget kell vállalnia a tetteiért. "18-19 éves korom óta végigkísér a makacsság. De az elmúlt öt évben megtanultam, hogy az idő gyorsabban múlik, mint hinném, és mivel csak egy életünk van, tanulni kell a hibákból, élni az álmainkat és felelősséget vállalni a tetteinkért" - fogalmazott az ifjú színésznő.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.