A Big Brother ajánlatot tett a botrányhősnőnek

A börtönnél is szigorúbban kukkolnák Lindsay Lohant

Az ajánlat elfogadására vár az amerikai Big Brother producere, aki úgy véli, jó üzlet lenne a kukkolóshow szempontjából, ha Lindsay Lohan beköltözne a luxusbörtönbe. Az igazi börtönöket eddig valahogy nem viselte jól.

2011.12.04 15:29ma.hu

Könnyen lehet, hogy Lindsay Lohan azon hollywoodi sztárok nyomdokába lép, akik rövidebb-hosszabb időre beköltöztek a Nagy Testvér, vagy ahogy arrafelé mondják, Big Brother házába. Az évekkel korábban nálunk is nagy figyelmet keltő kukkolóshow brit változata sztárok részvételével fut, nem véletlenül merült fel most Lindsay neve, akit az angol producerek szeretnének átrepíteni az Atlanti-óceánon.

Lindsay már februárban is bilincset kapott (Fotó: MTI)

Igaz, ehhez ezúttal nemcsak a felkért szereplő beleegyezésére van szükség, de sorozatos bírósági ügyei miatt az amerikai hatóságoknak is lesz némi beleszólásuk a történetbe. Mindenesetre a műsor gyártói már elutaztak Los Angelesbe, hogy átnyújtsák ajánlatukat a 25 éves színésznőnek. A hírek szerint már csak az ő aláírására vár az előkészített szerződés, persze szigorúan a bíróságok beleegyezése esetén, ha megengedik neki, hogy elhagyja az Egyesült Államok területét.

"Lindsay aláírása elképesztő lehetőség lenne a számunkra. Ő egy igazi lobbanékony személyiség, így biztosak vagyunk benne, hogy néhány nagyobb összecsapásra is számítani lehet a többi sztárral, ha beköltözik a házba" - mondta el a Daily Mailnek egy bennfentes. Az új széria egyébként januárban indulna útnak.

Csakhogy a bíróságok döntése egyelőre erősen kérdőjeles, mivel Lindsay ellen több büntetőeljárás is indult az utóbbi időben. A kiindulópontot egy 2007-es közlekedési szabálysértés jelenti, ám az ittasan és kábítószer hatása alatt elkövetett gyorshajtás miatt kiszabott büntetést Lindsay eddig még sosem teljesítette, rendszerint "elfelejtett" részt venni a terápiás foglalkozásokon, vagy épp a börtön nem tudta a megszabott ideig rácsok mögött tartani a hírességet - ami újabb büntetéseket hozott magával.

November elején mindössze négy és fél óráig volt rácsok mögé zárva, a fegyintézet túlzsúfoltsága miatt ezúttal sem kellett letöltenie a 30 napos elzárást. A Big Brother producere azt reméli, hogy ha Lindsay szerepet kap a brit sorozatban, azzal nevét is tisztára moshatják. "Kevés olyan hely van, ahol nagyobb ellenőrzés alatt állna, mint a Big Brother-házban" - jelezte az informátor.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.