Megszegte a szabadláb feltételeit, bűnhődnie kell

Lindsay Lohan újra bíróság előtt, bilincsbe verve

Nem teljesítette a büntetése részét képező közmunkát, ezért újfent bilincsben vezették el Lindsay Lohant, csupán néhány héttel azután, hogy kiszabadult az egy hónapos háziőrizetből.

2011.10.20 15:29ma.hu

Megszegte a próbaidőre vonatkozó feltételeket Lindsay Lohan, amikor nem teljesítette a rá kirótt közmunkát, ezért a bíróság a korábbi büntetését felülvizsgálta, és csak százezer dollár óvadék fejében bocsátották szabadlábra az ismételten bilincsbe vert színésznőt.

Lindsay már februárban is bilincset kapott (Fotó: MTI)

A hírességet egy tavaszi bolti lopás miatt ítélték el korábban, és csak pár hete szabadult ki a háziőrizetből, ahol egy bokájára erősített szerkezet figyelte nemcsak a mozgását, de azt is, hogy fogyaszt-e alkoholt vagy egyéb tudatmódosító szert a fogság ideje alatt.

Lindsay-nek a büntetés láthatóan a hasznára vált, mert miközben fél éve még szinte minden hétre jutott valami botrány, az eltelt hónapok alatt jóformán semmit nem lehet hallani róla, legalábbis olyasmit semmiképp, ami akár csak a közelébe érne a korábbi ügyeinek. Ám úgy tűnik, hogy a jó magaviselet még nem elég: vezekelnie is kellett volna, de ezt elmulasztotta.

A bíróság 360 óra közmunkára ítélte egy női központban, ám miután csak 21 órát dolgozott le belőle, és már kilenc alkalommal "elfelejtett" megjelenni az alkalmi munkahelyén, kirúgták és a bíróságnak is jelezték a mulasztást. Az amerikai törvények szerint emiatt akár másfél évre is börtönbe csukhatnák őt, de a bíró a mostani ítélethez hozzátette, hogy valószínűleg megússza a rácsokat, mert olyan mértékű a túlzsúfoltság az állami fegyintézetekben.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.