Nem bír szabadulni a rendőröktől a sztár

Képek: Lindsay Lohan még a szülinapján is büntit kapott

Lindsay Lohannek még a születésnapján sincs nyugta a rendőröktől, persze ehhez nyilván a színésznő is kellett, mert ok nélkül ritkán szoktak bünticetliket osztogatni.

Lindsay Lohan visszafogottan ünnepelte 25. születésnapját képgaléria

2011.07.04 12:29ma.hu

Lindsay Lohan megfogadta, hogy jobb emberré válik, miután letelt neki a kiszabott 35 napos háziőrizet. Az egy hónap alatt bőven volt min elmélkednie, nemcsak a nyaklánclopáson, ami miatt az ítéletet kiszabták rá, de a korábbi kihágásain is, amelyeknek főleg az alkohol és a drog volt a főszereplője.

Most, a büntetés letelte után azt hitte, végre megszabadulhat a rendőröktől, de csalódnia kellett: még 25. születésnapjára is kapott egy apró "ajándékot" tőlük, igaz, neki kell kifzetnie a csomagocskát. A Malibun tartott partiról a kocsijához érkezve ugyanis parkolási bírságot talált a szélvédőjén: tilosban sikerült leparkolnia a kocsiját.

Fotó: Pacific Coast News (A galériához KATT a képre!)

A születésnapját a színésznő nővérével, Alival, bátyjával, Michael Jr.-ral és néhány barátjával ünnepelte egy malibui étteremben, ahová egyébként majdnem teljesen hófehérben érkezett, még az eredetileg szőke haját is fehérre szívatta, csak a cipője és a szája volt babarózsaszín.

A magaviseletére egyébként nem lehetett panasz, a várhatónál sokkal visszafogottabban, szolidabban ünnepeltek a csendes-óceáni kilátással csábító étteremben. A színésznő az apjától állítólag egy Costa Rica-i nyaralást is kapott, hogy az eseményektől távol tudja kipihenni az elmúlt hónapok megpróbáltatásait.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.