A háztetőn fotózkodik házirabsága idején

Lindsay Lohan kifejezetten élvezi a háziőrizetet

35 napig el sem hagyhatja otthonát, de ettől még remekül szórakozik Lindsay Lohan. Nem is csoda: 4 havi börtönbüntetés helyett csak egy bokaperecet kapott és vidáman éli világát.

Lindsay Lohan kipakolta bimbóit képgaléria

2011.06.08 15:29ma.hu

"Élvezem a jó zenét ezen a verőfényes napon" - olvasható Lindsay Lohan Twitter-bejegyzésében, amiből kiválóan látszik, mennyire veszi komolyan a rá kiszabott 35 napos háziőrizetet. Persze nem is lehet csodálkozni, hogy jól érzi magát a bőrében: a 24 éves színésznőt először 4 hónapos börtönbüntetésre ítélték egy korábbi nyaklánclopási ügy kapcsán, ám a börtönök túlterheltsége miatt végül enyhítették a büntetését.

A botrányoktól sem visszariadó híresség egy 2500 dolláros nyaklánccal a nyakában sétált ki egy ékszerüzletből fizetés nélkül, a bírósági tárgyaláson azzal védekezett, hogy azt hitte, kölcsönkapta az értékes darabot.

Az ítélet kihirdetése után azonban kiderült, hogy egyelőre nem lenne számára hely a börtönben, ezért a bíróság úgy döntött, hogy mivel nem erőszakos bűnözőről van szó, megteszi a háziőrizet is.

Lindsaynek ráadásul a büntetés idejét is jelentősen mérsékelték, mindössze 35 napig nem hagyhatja el otthonát, erről egy bokájára rögzített szerkezet gondoskodik.

Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

A bokaperec persze már az első napokban megtréfálta a rendőröket: még egy hét sem telt el, amikor váratlanul riasztás futott be a központba, azt jelezvén, hogy Lindsay elhagyta a számára kijelölt területet. Amikor azonban a rendőrök kivonultak a házához, a tévéje előtt ülve találták a döbbent színésznőt, amint épp forgatókönyvet olvasgatott - kiderült, hogy szó sincs szökésről, csupán meghibásodott a jeladó.

Azonnal kicserélték a szerkezetet, azóta pedig Lindsay él, mint hal a vízben: internetezik, olvasgat, videózik, sőt, állítólag időnként felvonul a ház tetejére, hogy onnan pózoljon a fotósoknak.

Egyetlen bánata lehet csak: a jeladó nemcsak a tartózkodási helyéről küld rendszeresen jelentést, de a bőréről gyűjtött adatok alapján folyamatosan ellenőrzi azt is, hogy Lindsay fogyasztott-e alkoholt. Ez esetben ugyanis ugrott a háziőrizet, és akárhogy is, de helyet fognak szorítani neki valamelyik fegyintézetben.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.