Szexi akart lenni, nem jött össze...

Kínos képek: Lindsay Lohan majdnem elhagyta a melleit!

Szexi és csábító akart lenni Lindsay Lohan, ám valahogy a képek alapján nem ez jut róla elsőként az eszünkbe. Ki tudja, a párducminta vagy a cigi teszi, de nézett már ki jobban is!

Mitől lett Lindsay Lohan ilyen leharcolt? képgaléria

2011.05.04 15:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Furcsa fintora a sorsnak, hogy épp most kell megjelennie Lindsay Lohanről egy olyan képsorozatnak, ami szándékai szerint a 60-70-es évek fordulóját idézné, de közben inkább egy leharcolt, huszadrangú színésznőcske képét vetíti elénk.

A tinisztárból botrányhőssé avanzsált színésznő ugyanis ugyanezekben a napokban kezdte meg korábbi bűneiért a vezeklést némi közmunkával, egy nők számára fenntartott egészségközpontban dolgozik.

Közelebbit persze nem árultak el arról, hogy egészen pontosan miféle munkákat osztanak Lindsay kisasszonyra, a mosdót kell-e felmosnia vagy a recepción teljesít-e szolgálatot, mert valljuk be, azért a kettő közt van némi különbség.

De vajon mit akart elérni ezzel a lepukkant külsővel, ezekkel a 30 éve ittfelejtett díszletekkel?

Tudjon meg még többet Lindsay Lohanről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.