Feladta a konszolidált stílust

Pimasz képek: Lindsay Lohan szórakozni jár a bíróságra?

Határozottan jól szórakozott Lindsay Lohan a bíróságon, ahol épp azt tárgyalták, bűnös-e a színésznő egy nyaklánc ellopásában. Pedig nem annyira van oka nevetni.

Lindsay Lohan a bíróságon - 2. felvonás képgaléria

2011.03.14 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Lassan már úgy járkál Lindsay Lohan a bíróságra, mintha csak valamelyik barátnőjét látogatná, és ezt nemcsak arra értjük, hogy olyan gyakori "vendég", hanem az öltözködésén is látszik a szokás hatalma.

Az első néhány tárgyalásra még a tőle abszolút szokatlannak ható külsővel jelent meg: konszolidált, sőt, egészen konzervatív szabású és színű nadrágban és hozzá illő, visszafogott, zárt, mindent jótékonyan leplező felsőben. Akkoriban még a bírósági belső képeken is egyértelműen látszott rajta a lelkifurdalás, mindent megbánt, és abban bíztunk, hogy ez őszinte, sőt, egyenesen hosszan kitartó érzés lesz.

Aztán most megtartották a legfrissebb tárgyalást, amin történetesen épp a nyaklánclopási ügyét próbálták minősíteni, emlékeznek, ez volt az az ügy, amikor Lindsay egy ékszerüzletbe csupasz nyakkal sétált be, kifele meg már ott díszelgett a nyakék. A lebukásakor azt mondta: azt hitte, kölcsönkapta az ékszert.

Inkább nem találgatnánk, mi volt a célja a mostani arculatváltással, de ezen a tárgyaláson nyoma sem volt a legutóbbi visszafogottságnak. A színésznő szűkre szabott, az első és hátsó lökhárítókat egyaránt alaposan kiemelő miniruhát vett magára, így vonult be a férfiszemek kereszttüzében a tárgyalóterembe.

Amikor meg már ott volt, annyira otthonosan érezte magát, hogy végignevetgélte a vallomásokat. Vidám tárgyalás lehetett, de majd meglátjuk, akkor mennyire fog nevetgélni, amikor az ítéletet olvassák!

Még több hír Lindsay Lohanről IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.