Nem javult a lepukkant kinézete a színésznőnek

Vérciki képek: Lindsay Lohan lehúzott sliccel, bugyi nélkül mászkált!

Úgy látszik, Lindsay Lohan már csak akkor tud rendesen felöltözni, amikor épp bírósági meghallgatásra megy, valószínűleg olyankor az ügyvédje figyelmezteti a rendre.

Kínos: Lindsay Lohan lecsúszott sliccel grasszált képgaléria

2011.03.10 19:41ma.hu
Fotó: Hollywood Tuna (A galériához KATT ide!)

Lassan már semmin nem lepődünk meg, ha Lindsay Lohan neve szóba kerül, de most mégis sikerült megint alaposan kiakasztania.

A galériában látható képeket egy mélygarázs infrakamerája készítette, amikor Lindsay épp az autójához ment, kezében a kocsikulccsal, a mobiltelefonjával, és egy sportkulaccsal, amiben remélhetően csak víz vagy üdítő volt, nem pedig így álcázta a napi alkoholmennyiségét.

Az egész alapvetően még normális is lehetne, leszámítva persze, hogy Lindsay arca még így, a brutális méretű napszemüveg (minek az egy sötét garázsban?!) takarásában is igencsak megviselt, de tüzetesebben szemlélődve még valamit felfedezhetünk a képeken.

Iiiigen, pontosan, jól látják, kedves olvasók!

Az ifjú színésző hogy, hogy nem, de mintha elfeledkezett volna legalább egy fontos dologról, történetesen a slicce felhúzásáról. Aztán még jobban szemügyre véve a részleteket megkockáztatjuk, hogy nem is egy, de mindjárt két fontos dolog maradt ki a reggeli sietségben: gyanúsan sötét valamit látunk a slicc nyílásában.

Lehet, hogy Lohan kisasszony a bugyiról is megfeledkezett?

További hírek Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.