A vezetéknévvel szabadulna múltjától?

Hoppá: Lindsay már nem akar Lohan lenni!

Több más hírességhez hasonlóan Lindsay Lohan úgy tervezi, ő is csak a keresztnevét használná sztárként, véleménye szerint így is eléggé ismert. Tény: Lindsayként ő jut elsőre eszünkbe.

Lindsay Lohan a bíróságon - 2. felvonás képgaléria

2011.03.28 15:29ma.hu

Lindsay Lohan viszonya sosem volt felhőtlennek nevezhető édesapjával, de most az egész család Michael Lohan ellen fordult és minden kapcsolatot szeretnének vele megszakítani.

Ezt annyira komolyan gondolják, hogy a színésznő anyja, Dina visszaveszi lánykori vezetéknevét, a Sullivant, valamint Lindsay lánytestvére, Ali is ezentúl az anyai családnevet fogja viselni.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Lindsay viszont úgy döntött, ha már mindenképp nevet változtat, akkor nem lecseréli, hanem nemes egyszerűséggel elhagyja a vezetéknevét. Döntését azzal indokolja, hogy számos sztár hagyta el művészként a vezetéknevét, nem kell Winfrey-t mondani, hogy tudjuk, ki az az Oprah, és ugyanígy Beyonce is jól elvan a Knowles vezetéknév nélkül.

Ráadásul tény, hogy ha Lindsay-t mondunk, 10-ből 9-szer biztosan Lohanről van szó – akkor meg minek is tennénk hozzá?

Azt még nem tudni, hivatalosan mikortól fog élni az „új”, megcsonkított neve, de lassan elkezdhetjük ízlelgetni: Lohan kisasszony mától egyszerűen csak Lindsay.

Még több hír Lindsay (Lohan)-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.