...és akkor jött az a nagy hullám!

Durva képek: Lindsay Lohan pucér cicikkel jött ki a tengerből!!

Az nem kifejezés, hogy ciki, egyenesen kínos helyzetbe keveredett Lindsay Lohan, amikor egy laza úszás végén egy nagyobb hullám egy szempillantás alatt lekapta róla a melltartót!

Lindsay Lohan kipakolta bimbóit képgaléria

2011.05.24 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Nem értjük, mi a baja Lindsay Lohannek azzal, hogy a víz leviszi a melltartóját? Talán az, hogy ezúttal nem önszántából és nem pénzért szabadult meg a bikinifelsőtől? Máskor mindenesetre nem szokott ennyire szégyenlős lenni, sőt, kifejezetten élvezi, ha provokatív fotók jelennek meg róla!

Akármi is legyen az ok, Miamiban nagyon gyorsan eltakarta a bimbókat, amikor úszás végén egy utolsó hullám lesodorta a fürdőruháját, feltárva ezzel a teljes, és igencsak méretes valóságot.

Ha csak egy picit is rosszindulatúak akarnánk lenni, akkor még az is felmerülhet, hogy nem volt ez annyira véletlen, ismerve Lindsay viszonyát a botrányokhoz. Néha kifejezetten az az érzése az embernek, hogy keresi a bajt, így legalább folyamatosan beszélnek róla, és ennél jobb reklám nem is kell.

Márpedig egy lekapott melltartóról van mit beszélni!

Meg nézegetni is egész jól lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.