Halálos fenyegetést kapott az ifjú sztár

Lindsay retteg: "Meg akarnak ölni!"

Halálosan retteg Lindsay Lohan, miután a háza kertjében egy fanatikus rajongóját látta átsétálni. A férfi állítólag megszállottja a színésznőnek, és több fenyegető levelet is írt már.

Mitől lett Lindsay Lohan ilyen leharcolt? képgaléria

2011.05.18 12:29ma.hu

A Twitteren kért segítséget rajongóitól Lindsay Lohan, miután pár napja egy idegen férfit látott átvágni a kertjén - a férfiról készült fotót is feltöltötte a mikroblogra, hátha valaki felismeri a támadót.

"Ez az elvetemült fanatikus már korábban is fenyegetett, hogy megöl, miközben betört hozzám. Most tényleg nagyon félek!" - írta Lilo az üzenőfalára.

Az ifjú sztárnak már vagy négy éve megszállottja egy férfi, aki rendszeresen küldözgetett neki leveleket, de a legdurvább az volt, amikor egyszer egészen a színésznő ajtajáig merészkedett, és egy csomagot hagyott ott neki, a mellékelt levélben pedig egyetlen szó állt: "Megöllek!"

Bár nem ez az egyedüli fenyegetés Lindsay számára, mégis ez tűnik a leginkább veszélyesnek, olyannyira, hogy még a rendőrség is keresni kezdte a titokzatos "ajándékküldőt", de nem bukkantak a nyomára.

Most a kép alapján talán előrébb jutnak, de Lindsay a rajongóitól is segítséget kért, hogy álljon mindenki mellé és segítsenek a rendőrségnek, hogy sikerüljön elcsípni a titokzatos férfit minél hamarabb.

Még több hír Lindsay Lohanről

Lindsay támadója (Fotó: TMZ - További képek Lindsayről a galériában)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.