Kínosra sikeredett Lohan divatfotózása

Fotók: Nini, cici! Lindsay megfeledkezett magáról a fotózáson

Kicsit izgalmasra sikerült Lindsay Lohan fotózása a minap - Miami-ban készült róla képsorozat, ám néhány "nem hivatalos" fotó is született: LiLo észre se vette, hogy mindene kilóg.

2011.05.25 06:29ma.hu

Nos, Lindsay Lohan az a típus, aki mindig képes meglepetést okozni - nemcsak a bíróságon való viselkedésével borzolja a kedélyeket.

A cseppet sem szégyenlős, cserfes színésznő szereti "reklámozni" alakját és csábító idomait, akkor is, ha az adott hely éppen nem alkalmas rá.

Nem egy fotósorozatával verte ki már a biztosítékot, és úgy tűnik, ha nem kifejezetten erotikus fotók készülnek róla, akkor is bedob némi pikantériát. Szinte véletlenül...

A Miami-ban készült szexis felvételek mellett ugyanis, ahol Lindsay egy hajókorlát mellett pózol platinszőke hajjal, készült néhány nem hivatalos fotó is.

A színésznő olykor megfeledkezett magáról, és a szexis ruhából teljesen kikandikált a csupasz melle. De a bugyiját sem túlságosan takargatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.