Pihenni akart, mégis kirúgott a hámból

Durva képek: Lindsay mégsem vonult vissza, sőt!

35 napos házifogsága letelte után Lindsay Lohan először még attól félt, hogy mindenütt megtalálják őt a lesifotósok, aztán fittyet hányva rájuk belevetette magát az éjszakába. Kár volt.

Lindsay kiszabadult - és nem bírt magával képgaléria

2011.07.01 18:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Egy hónapos szobafogság után ki az a fiatal, aki ne szeretné megünnepelni szabadulását? Még akkor is, ha tudja, hogy minden lépését éber szemek - és fényképezőgépek - követik, legfőképp azért, mert Lindsay Lohannek sikerült születnie.

Pedig egy nappal korábban még azt mondta, persze, hogy hívták őt a barátnői bulizni, de ő mégis inkább ugyanazt folytatná, mint az előző 35 napban: felpakolná a lábát, és pihenés közben csak bámulná a tévét, akkor biztosan senki nem készít róla kompromittáló képeket.

Fogadalma azonban alig egy napig tartott, mert csütörtök éjjel máris kirúgott a hámból. Az egy hónapos háziőrizet alatt viselt bokaperec persze az alkoholt is kimutatta, így Lindsay igencsak elszokott mindenféle kellemes mámort okozó italtól - meg is lett az eredménye, pár perccel a buli kezdete után már rózsaszín elefántok kezdtek táncolni körülötte.

Úgyhogy Lindsay inkább menekülőre vette a figurát és sietős léptekkel hagyta el a Lexington Social Clubot.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.