Hova tűnt a régi LiLo?

Lindsay Lohan újra szabad - és kifordult magából

Több mint egy hónapnyi házirabság után újra szabadon mozoghat Lindsay Lohan, de úgy tűnik, az elmúlt hetekben valami nagyon megváltozott benne. Hova lett a régi vagány csaj?

Lindsay Lohan kipakolta bimbóit képgaléria

2011.06.30 15:29ma.hu

Pontosan 35 napnyi házifogság után végre szabadon járhat-kelhet a világban Lindsay Lohan - pontosabban járhatna és kelhetne, ha akarna. Csakhogy a sorozatos kihágásai miatt elítélt színésznő a jelek szerint egyáltalán nem akar, vagy legalábbis nem többször annál, mint amennyit feltétlenül muszáj.

Amikor barátnői hívták őt szórakozni, azt felelte: fél, hogy a paparazzik állandóan a nyomában lesznek, inkább folytatja ugyanazt, amivel az elmúlt hónapot töltötte: kikapcsol, felteszi a lábát és pihen. Békében és nyugalomban, senki által nem zavarva.

Ez magánemberként dicséretes változás, de kérdés, hogy színészként képes lesz-e így új életet kezdeni, vagy ekkora pálfordulás után végképp búcsút inthetünk neki?

Még több hír Lindsay Lohanről

Fotó: TMZ (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.