Meggyűlt a színésznő baja a fotósokkal

Lindsay Lohan négykézláb egyensúlyozott

Minden bizonnyal nem ez volt az a fotózás, amire Lindsay Lohan élete végéig emlékezni szeretne, mégis fog: a pár centis pallón tűsarkúban egyensúlyozásnál van felemelőbb élmény is.

2011.09.26 15:29ma.hu

Még alig érkezett meg Lindsay Lohan Milánóba, máris négykézláb kellett egyensúlyoznia, de szerencsére ezúttal semmi erkölcstelen dolgot nem művelt, sőt, kifejezetten felelősségteljes okból ereszkedett földközelbe: egy divatfotózáson vett részt.

Csakhogy a fotósok azt találták ki, hogy a piros rövidnadrágos kosztümben és fehér selyemblúzban virító színésznő egy keskeny pallón ülve mutatna a legjobban, és Lindsay igencsak megszenvedett a tökéletes képekért.

Láthatóan nem lelkesedett az ötletért, hogy ezen a vékonyka lécen kell egyensúlyoznia, ezért kezdett végül négykézlábas mászásba, mígnem úgy döntött, ennyi elég is volt és inkább kényelmesen elhelyezkedett, majd durcás arccal várta, hogy mikor hangzik fel az életmentő "Ennyi!" kiáltás a fotóstól.

Érdekes módon az esti partin már sokkal felszabadultabban lépkedett, igaz, az a stabil földön volt.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.