Saját szabadulására is koccintott egyet a sztár

Képek: Lindsay Lohan nemcsak Amerika függetlenségét ünnepelte

Lindsay Lohan scak néhány napja szabadult 35 napig tartó háziőrizetéből, így számára a Függetlenség Napja egészen új jelentéssel telt meg. A képek alapján mintha hatásos lett volna a lecke neki!sz

Lindsay Lohan egyetlen sörrel függetlenkedett képgaléria

2011.07.06 12:29ma.hu
Fotó: Egotastic/Pacific Coast (A galériához KATT a képre!)

Úgy látszik, hatott a tanulságos lecke Lindsay Lohannek, akit a korábbi börtönbüntetések nem tudtak eltántorítani a kicsapongó élettől, de a 35 napig tartó házirabság, meg a bokájára erősített, érzékelőkkel ellátott bilincs megtette a hatását és Lindsay ha meg is iszik néha egy-egy doboz sört, mostanában nyoma sincs benne az eddig tapasztalt vadságnak.

Néhány napja a 25. születésnapján is csupán azért került összetűzésbe a rendőrséggel, mert rossz helyen állította le a kocsiját, de amint a mellékelt képeken látszik, az amerikaiak legnagyobb nemzeti ünnepét, a Függetlenség Napját is kifejezetten egyszerűen, visszafogottan ünnepelte.

Vajon meddig bírja?...

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.