Jobban táncolt volna, mint az Oscar-díjas Portman

Lindsay Lohan: Nekem kellett volna a Fekete hattyút megkapnom!

Lindsay Lohan szerint neki kellett volna eljátszania azt a szerepet, amellyel végül Natalie Portman egészen az Oscar-díjig jutott. Ezt táncos előéletére alapozva jelentette ki.

Lindsay Lohan visszafogottan ünnepelte 25. születésnapját képgaléria

2011.07.14 18:29ma.hu

Úgy véli Lindsay Lohan, valójában neki kellett volna eljátszania a Fekete hattyú főszerepét, azt, amelyet végül Natalie Portman kapott, és vele együtt nemcsak a sikert, de egy Oscar-díjat is, no meg egy szerelmes koreográfust és egy kisbabát.

Ez utóbbiakra Lindsay nem annyira vágyik, de a siker annál jobban jött volna neki, és szerinte a korábbi táncos múltja miatt ő sokkal jobban el tudta volna játszani a balerinát, mint Portman. A 25 éves színésznő 19 éves koráig rendszeresen járt balettórákra, így kifejezetten felháborítónak tartotta, hogy nem ő kapta a Nina Sayers táncosról szóló film címszerepét - adta hírül egy miami magazin.

Lindsay a 25. születésnapján (Fotó: Pacific Coast News - A galériához KATT a képre!)

Arra persze Lindsay nem is gondol, hogy a tánctudása ellenére ő maga golyózta ki a nevét már az első körben a lehetséges szereplők közül. Életmódjára sok mindent lehet mondani, de hogy példás lett volna az utóbbi években, azt aligha: rendszeresen drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és megbízhatósága is hagyott kívánnivalót maga után.

Az ifjú színésznő nemrég egy 35 napos háziőrizetből szabadult, amelyet azért kellett elviselnie, mert egy exkluzív ékszerboltból egy nyaklánccal a nyakában sétált ki - fizetés nélkül. Valamivel korábban visszaeső ittas vezetőként ítélték többszöri börtönre, bár ezeket sosem kellett teljesen letöltenie, rendszerint a kirótt idő harmadánál vagy felénél szabadon engedték.

A Plum Miami magazin újságírója, Jacquelynn Powers arról is beszámolt, hogy egy ízben nem jelentkezett ki időben a szállodai szobából, amelyet délelőtt 10-ig kellett volna elhagynia, helyette viszont bőszen iszogatta a bort, csakúgy, mint akkor, amikor épp az alkoholmentes életről regélt. A jelenlévő fotós úgy foglalta össze Lindsay kiszámíthatatlan viselkedését: "Veszélyes az ő jelenlétében tartózkodni. Sosem tudhatod, mi fog történni a következő két másodpercben. Lehet, hogy meg fog harapni?"

Talán Lindsay-nek ezeken is el kellene gondolkoznia, amikor azt sérelmezi, hogy hiába balettozott éveken át, másvalakinek adták a szerinte őt megillető szerepet...

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.