Apja lánya: egyszerre ülnek

Mégis bezárják: 30 napos börtönt kapott Lindsay Lohan

Több hírforrás szerint kicsi volt a valószínűsége, hogy Lindsay Lohant ismét börtönbe zárják, ám hiába vannak az amerikai fegyintézetek zsúfolásig tele, a színésznő túl sokat hibázott, ideje bűnhődnie.

2011.11.03 09:29ma.hu

Egy héten belül, november 9-ig kell megkezdenie a kiszabott 30 napos börtönbüntetésének letöltését Lindsay Lohannek, miután egy korábbi ittas baleset miatt ellene kiszabott büntetést többszörösen megszegett. A 25 éves színésznőt többször próbálták már börtönbe zárni, ám eddig egyszer sem töltötte le nemhogy a megszabott időt, de még annak az egyharmadát sem, egyedül a 30 napos háziőrizetet sikerült maradéktalanul teljesítenie.

Fotó: MTI

A feltételes szabadlábra bocsátásnak azonban számos egyéb részlete is lett volna, amit Lohan kisasszony "elfelejtett" betartani, például a kiszabott közmunka, amit egy Los Angeles-i hullaházban kellett volna végeznie, ám ő hol egyáltalán nem jelent meg a munkahelyén, hol pedig olyan késéssel, hogy főnökei hazaküldték.

A mostani büntetést épp az efféle szabálytalanságok miatt sikerült begyűjtenie, azzal a megkötéssel együtt, hogy amennyiben újabb kihágásokon kapják rajta, akkor a mostani 30 nap 300-ra bővülhet. A csoportterápiás foglalkozásokon is kötelező lesz szabadulása után részt vennie, a büntetés pontos betartását legközelebb december közepén ellenőrzik.

Közben Lindsay édesapja szintén börtönben várja a bíróság ítéletét, őt családon belüli erőszak és zaklatás miatt jelentette fel volt barátnője. Első alkalommal még óvadék ellenében szabadlábra bocsátották, ám miután alig 12 órával később újra a barátnője lakásán csípték nyakon a rendőrök - pontosabban a lakás előtti fa koronájában, ahová a 4. emeletről menekülve zuhant -, már szóba sem jöhetett a feltételes szabadság.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.