Közel egymillió dollárt keresett az aktképpel

Lindsay Lohan pucéran pózol a címlapon

Kevés híján egymillió dollárt fizetett ki a nemzetközi nyuszis magazin amerikai kiadója Lindsay Lohannek, a korábbi ajánlatot ugyanis a színésznő visszautasította. Pedig nem először vetkőzött.

Lindsay Lohan aktkönyvet készít? képgaléria

2011.10.25 12:44ma.hu

Majdnem egymillió dollár ütötte Lindsay Lohan markát, bár az egyelőre kérdéses, hogy mikor fogja tudni elkölteni a busás összeget, amit a Playboy címlapfotójáért kapott.

Fotó: lindsaylohansource (A galériához KATT a képre!)

A problémás színésznő a korábbi vétségeiért, valamint az azokért kapott büntetések megszegése miatt ugyanis november 2-án újra bíróság elé áll, és egyelőre nem lehet megjósolni sem, hogy ismét megússza-e egy felfüggesztettel, vagy a próbaidő megsértéséért ezúttal ismét rács mögé kerül-e - utóbbi esetben akár 18 hónapot is kiszabhatnak rá.

Érdekesség, hogy nem először kapott felkérést Lindsay a nyuszis magazintól, de Hugh Hefner korábbi, 750 ezer dolláros ajánlatát visszautasította. A különös ebben nemcsak az összeg, hanem az, hogy Lindsay korábban sem rejtette el túlzottan bájait, tehát kissé érthetetlen ez a hirtelen támadt "szemérmesség".

2008-ban Marilyn Monroe szerepében állt Bert Stern fényképezőgépe elé - mindössze hat héttel a fotós halála előtt, amit kábítószer-túladagolás okozott. Akkor azt mondta, nem feszélyezte a meztelenség. "Nem kell túl sokat belegondolni. Bert Sternnel megtisztelő volt együtt dolgozni a Marilyn Monroe-sorozaton. Mikor lesz még egy ilyen lehetőségem?" - fogalmazott.

Úgy véli, azzal, hogy meztelenül pózolt, és így ábrázolta a legendás szexszimbólumot, tulajdonképp életre keltette. "Elégedett voltam a meztelenséggel és mindennel" - mondta. A mostani fotózás a hírek szerint már hétvégén megtörtént.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.