Magának kell az ebédjéről gondoskodni

Hullák után takarít Lindsay Lohan

Ebédet nem kap, viszont kora reggeltől takaríthatja a hullaházat Lindsay Lohan, aki korábbi közmunkáját nem teljesítette, emiatt a korábban kiszabottnál ugyan kevesebb időt kell ledolgoznia, de a körülmények súlyosabbak lettek.

2011.10.21 15:29ma.hu

Alaposan ráfaragott Lindsay Lohan a sunnyogásra: azt hitte, megúszhatja a korábbi ittas vezetésért és lopásért rá kirótt büntetés egy részét, már legalábbis ami a közmunkát illeti. Mivel azonban nem tartotta be a feltételes szabadláb minden pontját, leginkább az ellenőrzéseken felejtett el megjelenni, no meg a korábban rá kirótt közmunkához nem fűlött a foga, most újra elővették őt.

Fotó: MTI

Igaz, hogy az órák számát tekintve enyhébb büntetést kapott a sorozatos kihágások megfejeléséért, de új "munkahelyet" kapott, ami igencsak eltér a korábban kiszabott női központban végzendő munkájától. Ezúttal ugyanis a híres színésznőnek egy hullaházat kell takarítania, két hét alatt összesen 16 órán keresztül.

Amennyiben ezúttal is megszegi a büntetést, úgy másfél év börtönre számíthat, igaz, azt beismerte a bíró, hogy amilyen zsúfoltság van mostanában arrafelé, lehet, hogy ettől mégsem kell tartania.

Ezzel együtt sem indult túl jól a takarítói karrierje, csütörtökön 8 óra helyett csak 3/4 9-re sikerült beérnie, büntiből jól haza is zavarták, úgyhogy egyelőre a ledolgozott órák száma még nullán áll. Pénteken még korábban, 7-kor kezdődik a műszakja, de az időeltolódás miatt egyelőre nem tudni, hogy azt sikerült-e teljesítenie.

Mindenesetre további nehezítés a munkavégzésében, legalábbis számára biztos, hogy nehéz lesz: nem tarthatja magánál munkaidő alatt a mobiltelefonját, és az ebédjéről is magának kell gondoskodnia. Ha marad még hozzá gusztusa.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.