Barátnőjét bántalmazta a sztár apja

Börtönben Lindsay Lohan apja - nemi erőszakkal vádolják!

Családon belüli erőszak vádjával őrizetbe vették Floridában Lindsay Lohan apját: miután barátnője megtagadta az orális szexet, ő leszorította a nő karját és kényszerítette.

2011.10.26 07:42ma.hu

Helyi idő szerint kedden kora reggel letartóztatták Lindsay Lohan apját a floridai Tampában, miután barátnője feljelentést tett ellene nemi erőszak miatt. Az 51 éves Michael Lohan miatt 28 éves barátnője, Kate Major - egy bulvármagazin újságírója - korábban már négy alkalommal hívta ki a rendőrséget, Los Angelesben és New Yorkban is történtek hasonló esetek.

A zűröktől szintén nem mentes színésznő apja ezúttal a nő nyugat-tampai lakására ment fel, ami egy társasház-komplexumon belül található. Bár hivatalosan Lohan nem élt együtt a nővel, legalábbis Major ezt állította, a helyszínre érkező nyomozók megjegyezték, hogy számos személyes holmiját találták meg a szekrényekben és a fiókokban.

A férfi vasárnap este ment fel barátnőjéhez, hogy beszéljenek az ellene épp folyó bírósági meghallgatással kapcsolatban, az egyik korábbi zaklatás ügyében - erre kedd reggel került volna sor.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, az ajtóban Lohan fogadta őket, kifulladva és leizzadva, és azonnal védekező álláspontot vett fel, állította, hogy semmi nem történt. Közben azonban Major a háttérből azt kiabálta, hogy segítsenek neki, mert a férfi hazudik.

A tisztek elmondták, hogy miközben a nőn legfeljebb enyhe, orvosi ellátást nem igénylő sérüléseket találtak, a földön ékszerek és ruhák voltak szanaszét szórva, a fürdőszoba ajtaja pedig nagyjából Lohan fejmagasságában be volt horpadva. Barátnője megerősítette, hogy a dulakodás közben Lohan valóban beverte a fejét.

Az elsődleges jelentések szerint a vita azon robbant ki, hogy Kate nem volt hajlandó az orális szexre, amit Michael követelt tőle. Ekkor a férfi leszorította a két karját és a földre nyomva kényszerítette többször is. Kiderült, hogy meg is fenyegette a nőt azzal, hogy ledobja a negyedik emeleti erkélyről.

A sztori Lohan változatában némileg eltér a barátnője által mondottaktól, eszerint Majorral hamarosan eljegyezni készültek egymást. A nő lakására egy vacsora után mentek fel, és ő részeg volt az elfogyasztott bor miatt. Otthon szexeltek, de akkor Major azt mondta, hogy valószínűleg terhes egy korábbi együttlét után, mire Lohan "ideges lett".

A bírósági meghallgatáson viszont már nem tudott részt venni, mert mellkasi fájdalmakra panaszkodott és emiatt kórházba szállították, a rendőrség részéről viszont felmerült, hogy ezzel csak az eljárást akarta elkerülni, illetve azt, hogy börtönbe szállítsák. 24 órás megfigyelés után viszont mégis lecsukták, a szabadlábra bocsátás lehetősége nélkül, óvadékot sem szabtak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.