Bevonult volna, csak nem fért be

...és már megint megúszta Lindsay, börtön helyett szabadság várja

Szegény Lindsay Lohan, pedig már annyira rákészült, hogy következő hónapjait börtönben tölti, erre nem megtelt az összes fegyintézmény? Így pár óra várakozás után várhatóan hazaküldik őt.

2011.11.07 18:29ma.hu

Úgy tűnik, Lindsay Lohan valahogy mindig megússza a börtönt, pedig már többször megpróbálták rács mögé dugni, de a leghosszabb idő, amit bezárva töltött, mindössze szűk két hét volt. Az egykor tiniszínészként feltűnt sztárt még 2007-ben csípték fülön gyorshajtásért, amit megspékelt némi alkohollal is, ám hiába ítélték előbb feltételes, majd a szabályokat megszegve letöltendő börtönbüntetésre, legnagyobb sajnálatára bármennyire is szeretné, sosem tudja letölteni a kiszabott büntetést.

Fotó: MTI

Pedig egyszer már két hétig is sikerült a rácsokon belül maradnia, de aztán nem kis részben a sajtóvisszhangnak köszönhetően hamar kiengedték, egy újabb szabályszegést követően pedig már megelégedtek a háziőrizettel is - na, azt a 35 napot legalább letöltötte, de közben házon belül azt csinált, amit csak akart.

Nem is lett volna semmi gond, ha az azóta is húzódó feltételes szabadlábhoz nem tartozott volna némi kötelező ellenőrzés. De tartozott, Lindsay viszont ezeken rendszerint elfelejtett megjelenni, úgyhogy újabb tárgyalás, újabb ítélet, újabb büntetés. Ezúttal már igencsak vastagon fogott a bíró ceruzája, 300 nap került az ítélet végére, meg egy kis közmunka a közeli hullaházban, ahol a színésznő először egyáltalán nem jelent meg, aztán meg betipegett, de olyan késéssel, hogy azonnal hazazavarták.

A börtönbüntetését - aminek csak a tizedét, 30 napot kellene ténylegesen letöltenie - elvileg vasárnap este kezdte volna meg, de jólértesült források azt mondják, csak órák kérdése, mikor jelentkezik ki, ugyanis a börtönök jelenleg túlzsúfoltak. Arról persze nem szól a fáma, hogy ha így is történik, akkor később be kell-e vonulnia, azt viszont tudni lehet, hogy ha nem teljesíti a kiszabott hullaházi takarítást és akár csak egy foglalkozást is kihagy a 19 alkalmas pszicho-terápiából, akkor a maradék 270 napot is le kell töltenie.

Persze sok értelme nincs, ha az is úgy végződik, mint az eddigi ítéletek...

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.