Ezúttal saját maga kérte, hogy ne engedjék ki

Újabb botrány: Lindsay Lohan már megint háziőrizetben

Megdöbbentő hírrel került Lindsay Lohan az újságok címoldalára: noha hónapok óta viszonylag nagy a csönd körülötte, most újra háziőrizetbe került, ráadásul ő maga kérte.

Sokfelvonásos: Lindsay Lohan a bíróságon képgaléria

2012.03.22 10:29ma.hu

Lindsay Lohan számára a szabadláb olyan, mint valamiféle szerencsejáték: néha sikerül, néha meg nem annyira. Most épp a "nem annyira" szakasznál tart, igaz, ezúttal ő maga kérte, hogy rendeljenek el a részére háziőrizetet, két hétig ki sem teheti lábát a lakásából, miközben a felügyelőtisztje is rendszeresen ellenőrzi őt.

Fotó: MTI Archív (A galériához KATT a képre!)

Pedig Lilo ezúttal saját bevallása szerint semmi rosszat nem tett, de hallgatva barátai tanácsára úgy döntött, nem kockáztatja a korábban kiszabott büntetéséből hátralévő időt azzal, hogy megszegi a feltételes szabadláb szabályait. Ezalatt ugyanis a legkisebb kihágás is azonnali börtönt jelenthet a számára.

A színésznőt még tavaly ősszel ítélték börtönbüntetésre, amiből azonban csak néhány hetet kellett letöltenie, azt is részletekben, az ok egy korábbi közlekedési baleset volt, amit ittasan és bedrogozva követett el, ráadásul a rendőrségi kamerák gyorshajtáson is rajtakapták. Az elzárást rövid idő múlva háziőrizetre enyhítették, valamint Lindsay-nek meghatározott órányi közmunkát is el kell végeznie az egyik hullaházban takarítóként.

Érthető hát, ha ezt nem szeretné megfejelni újabb büntetési tételekkel, ám akárhogyan igyekszik, most ismét bajba keveredett. Egy club vendége azt állítja, hogy csütörtökön hajnalban Lilo elütötte őt az autójával. Bár a sztár tagadja a vádat, barátai könyörgésére úgy döntött, a legjobb lesz, ha a próbaidő lejártáig ki sem mozdul a lakásából, és a háziőrizet az efféle vádak ellen a legtökéletesebb alibit fogja nyújtani.

Március 29-ig tehát Lindsay csak akkor teszi ki a lábát a lakásból, amikor feltétlenül muszáj, például a hullaházi munkája miatt, aztán ki tudja, a szigor enyhülése után visszatér-e a régi "rosszlány", vagy alaposan megtanulta a leckét Lindsay...

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.