Most testi sértésért látták vendégül a rendőrök

Lindsay már megint nagy bajba került

Lindsay Lohan megint bajba került: alig néhány órával azt követően, hogy a filmsztárt testi sértés miatt őrizetbe vették New Yorkban, egy júniusi autóbaleset miatt vádat emelt ellene a kaliforniai ügyészség.

2012.11.30 16:29MTI

A 26 éves sztár, akit korábban Hollywood üdvöskéjeként emlegettek, évek óta visszatérő témája a bulvárlapoknak egymást követő botrányaival. Vesszőfutása 2007-ben kezdődött, amikor ittas vezetésért és kokainfogyasztásért vették őrizetbe. Azóta a rehabilitációs klinikát és a börtönt is megjárta, tavaly pedig ékszerlopáson kapták, amiért jelenleg is próbaidőn van.

Ismerős helyzet? (Fotó: MTI)

A filmszínésznő Elizabeth Taylorról szóló Liz & Dick című tévéfilmjét múlt szombaton mutatták be az Egyesült Államokban, de a kritika lerántotta, 3,5 milliós nézettsége pedig kiábrándítóan alacsony volt.

Lindsay Lohant csütörtökön vette őrizetbe rövid időre a New York-i rendőrség, miután egy bárban megütött egy 28 éves nőt, akivel a hajnali órákban vitába keveredett. Ügyvédje szerint a sztár megint annak az áldozata lett, hogy valaki rajta keresztül akarta magára vonni a média figyelmét. Úgy vélte, hogy Lohan hamarosan tisztázza magát ebben az ügyben. A kaliforniai vádak azonban vannak olyan súlyosak, hogy a próbaidő megsértésének bizonyulhassanak.

A júniusi Los Angeles-i koccanással kapcsolatban most egyebek között azzal vádolta meg az ügyészség, hogy hazudott, amikor azt állította, hogy nem ő, hanem alkalmazottja vezette Porsche típusú gépkocsiját, amely a zsúfolt sztrádán hátulról beleszaladt egy teherautóba. Emellett gondatlan vezetésért és a rendőrség munkájának akadályozásáért is felelősségre vonják.

A márciusi ítélethirdetéskor a bíróság figyelmeztette Lohant, hogy a próbaidő megsértése esetén le kell töltenie 245 napos börtönbüntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.