A próbaidő miatt tagadta le a hibáját

Asszisztensére kente volna a balesetet Lindsay Lohan

Összeesküvéssel vádolta meg a rendőrséget júniusi autóbalesete után Lindsay Lohan, azt állítva, hogy igazából az asszisztense vezette az autót. Most azonban Gavin kipakolt.

2012.11.09 14:29ma.hu

Amikor nyár elején Lindsay Lohan balesetet szenvedett az autójával, azt állította, hogy a rendőrség csak összefogott ellene, pedig valójában az asszisztense, Gavin Doyle vezette a kocsit. Csakhogy a rendőrségi jegyzőkönyvek és a helyi bulvársajtóhoz kiszivárgott információk szerint az első kihallgatáskor, miközben Lindsay-t épp ellátták az orvosok a kórházban, Gavin még azt mondta, hogy a színésznő ült a volán mögött.

Újra ez várhat Lindsay-re? (Fotó: MTI)

Ugyanez derült ki annak a teherautó-sofőrnek a vallomásából is, aki a baleset másik résztvevője volt. Most pedig az asszisztens a nemrég kezdődött bírósági eljárásban megerősítette a korábban tett, de aztán visszavont állítását.

Mint kiderült, Lindsay azért próbálta Gavinre kenni az egész históriát, mert szabályosan rettegett attól, hogy ismét börtönbe csukják. Márpedig erre jó esélye volt, hisz a korábbi kihágásaiért kapott büntetését felfüggesztették és jelenleg is a próbaidejét tölti, vagyis a legapróbb szabálytalanság is azonnali rácsokkal fenyegeti őt. "Egy autóbaleset mindent tönkretehet!" - mondta a barátainak.

Pedig a 2011-es nyaklánclopási eset óta nemcsak ő, de a barátok is megerősítették, hogy valóban példás életet él, semmi kihágás, semmi fékevesztett bulizás, Lindsay úgy él, mint a legártatlanabb kislány. A most felfrissített vallomás azonban nem sok jót ígér számára, ha ugyanis újra megvizsgálják az ügyet és a bíróság Gavinnek ad igazat, úgy Lindsay vélhetően nem fog öt órányi börtön után szabadlábra kerülni túlzsúfoltság miatt...

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.