Már "egy kamionnyi" ruhától megszabadult

Így megszorult? Ruháit árulja Lindsay, hogy pénzhez jusson!

Saját bevallása szerint már egy kamionra való ruhát is eladott Lindsay Lohan, azt reméli, hogy így elegendő készpénzhez jut. Mostanában eléggé hanyagolják őt a producerek, így nem is csoda, ha kissé megszorult.

Lindsay Lohan, az ünnepelt sztár képgaléria

2012.04.06 18:29ma.hu

Sztárok körében ritka elhatározásra jutott Lindsay Lohan: megszabadul a ruháitól, de nem azért, mert már amúgy is alig fér tőlük és egy jótékonysági szervezeten keresztül a rászorulókhoz juttatja, hanem azért, mert saját magán akar segíteni némi extra bevétellel.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A 25 éves színésznő, akinek az utóbbi két évben jutott jó is és rossz is, de inkább ez utóbbi, mostanra teljesen eladósodott. Miközben egyik bírósági tárgyalásról a másikra járt, hol egy közlekedési kihágás miatt gyűlt meg a baja a hatóságokkal, hol egy magán felejtett aranynyaklánc miatt, amivel kisétált az ékszerboltból, hol meg amiatt, mert egy korábbi bírósági ügy következményeire fittyet hányt.

No és ne feledkezzünk meg a függőségi problémáiról sem: rendszeresen jelentek meg róla leleplező fotók, amint épp ittasan és néha bizony drogosan bulizott valahol. Ez utóbbiak ellen már felvette a harcot, de az elvonókúra nem két centbe kerül, a szereplések pedig részben az őt övező botrányok miatt alaposan megcsappantak, úgyhogy kénytelen volt elővenni a kreativitását.

Ekkor jött az ötlet: a ruháiból és a kiegészítőkből szép kis summára lehetne szert tenni. Végül 8770 dollárban állapodott meg a felvásárló céggel, amely kamionnal szállította a telephelyre a rengeteg, neves tervezők által készített ruhát, cipőket, táskákat. Közben Lindsay abban bízik, hogy megkapja Elizabeth Taylor szerepét az életrajzi filmben, és ezzel újra visszatérhet a forgatásokhoz.

Elhatározása annyira komoly, hogy kijelentette: amíg meg nem kapja a szerepet és újra sínre nem kerül a karrierje, addig még randizni sem hajlandó senkivel. "Minden szabad percét annak akarja szentelni, hogy elolvassa a forgatókönyvet, teljesen át akarja élni Liz személyiségét ahelyett, hogy egy új kapcsolaton járna az esze" - mesélte egy közeli forrás.

Úgy látszik, az elmúlt hónapok végül lassan, de biztosan mégiscsak célravezetőek voltak: a problémás múltat maga mögött hagyta, és mindent elkövet, hogy újra visszanyerje a közönség és a szórakoztatóipar bizalmát. Mint a színésznő fogalmazott: tudja, hogy az emberek beszélnek róla ezt-azt, de azzal is tisztában van, hogy időbe fog telni, míg bebizonyítja, hogy tényleg megváltozott. "Meg akarom mutatni az embereknek, hogy többé nem kell aggódniuk miattam" - magyarázta.

Még több hír Lindsay Lohanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.